Gratis

anonymt

24/7

Brev

Følelser for en ven… hvad gør jeg??

Hej! Jeg er en pige på 13.
Og jeg har kunnet lide den her fyr, siden jeg ved ikke hvor lang tid!!

Her på det sidste har vi snakket ret meget sammen, ikke skrevet men snakket henne i skolen og sådan. Men er det tilfældigt?? Vi sidder ved siden af hinanden i klassen, men vi snakker egentlig udemærket udenfor skolen og sådan.

Men kan han lide mig? Og hvordan finder jeg ud af det? Jeg kan virkelig godt lide ham, men ved ikke om jeg vil have en kæreste.

Han spørger mig om ting som: “Prøv at gætte hvem jeg kan lide” og sådan “har du prøvet at ligge i ske med en dreng før”

Men er det et tegn, eller er han bare en dreng? J

eg vil gerne kende ham bedre, og vise mig lidt frem for ham, men jeg er bange for at han syntes at jeg er grim… hvad gør jeg???

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

du kan fx spørge om de samme ting som han spørg dig om eller lave aftaler ude for skole hvor i hygger jer sammen du kan fx invitere ham i biffen og se om han siger ja eller nej og vis han siger ja så prøv at rør hans hænder lidt og vis han flytter dem er han nok ikke vild med dig og vis han ikke gør kan der være en chance du kan også bare tage med til en fest hvor han også er og så bare snave ham i gulvet eller vise de sexede trin så han ved hvad han går glip af

  • sofie, Pige, 13 år

Det lyder som om at han godt kan lide dig. Det der med at du ikke ved, om du vil have en kæreste, er helt normalt, og da jeg er på samme alder som dig har jeg også tit tænkt over det samme. Jeg synes, at du skal tage chancen og vise dig lidt frem foran ham, for det lyder til, at han er lidt vild med dig, haha. Du skal ikke være bekymret for, om han synes at du er grim. Jeg er sikker på, at du er vildt flot og pæn, og ligemeget hvordan du end ser ud, vil han sikkert være ligeglad. Held og lykke herfra!

  • Rose, Pige, 13 år

Du kan prøve og spørge om han måske havde lyst til at mødes en dag fx biografen eller vare gå en tur og lære hinnanden bedre at kender så bliver det lidt nemmere at afgøre

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat