Brev

Følelser for en ven… hvad gør jeg??

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

du kan fx spørge om de samme ting som han spørg dig om eller lave aftaler ude for skole hvor i hygger jer sammen du kan fx invitere ham i biffen og se om han siger ja eller nej og vis han siger ja så prøv at rør hans hænder lidt og vis han flytter dem er han nok ikke vild med dig og vis han ikke gør kan der være en chance du kan også bare tage med til en fest hvor han også er og så bare snave ham i gulvet eller vise de sexede trin så han ved hvad han går glip af

  • sofie, Pige, 13 år

Det lyder som om at han godt kan lide dig. Det der med at du ikke ved, om du vil have en kæreste, er helt normalt, og da jeg er på samme alder som dig har jeg også tit tænkt over det samme. Jeg synes, at du skal tage chancen og vise dig lidt frem foran ham, for det lyder til, at han er lidt vild med dig, haha. Du skal ikke være bekymret for, om han synes at du er grim. Jeg er sikker på, at du er vildt flot og pæn, og ligemeget hvordan du end ser ud, vil han sikkert være ligeglad. Held og lykke herfra!

  • Rose, Pige, 13 år

Du kan prøve og spørge om han måske havde lyst til at mødes en dag fx biografen eller vare gå en tur og lære hinnanden bedre at kender så bliver det lidt nemmere at afgøre

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere
Chat
Chat