Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Følelser for en anden.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis dig og din kærestes forhold fungere så behold det og vær glad for hende. Jeg kender flere der har fravalgt deres kæreste for en de troede var bedre, men de ænder næsten altid med at savne deres gamle kæreste.

  • Anonym, Dreng, 16 år

Typisk kan man få følelser for andre, det er spændende at have en man tror interessere sig for en, men husk på at dette kan være et hurtigt crush som kan være cirka sådan 2 uger langt. Hvis du gik fra din kæreste nu vil det være syndt hvis hun ikke rigtig er dig😕

  • Sch, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat