Brev

Følelsen efter man har set en film/serie

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej jeg forstår dig totalt meget! Det er sket en milliard gange for mig at jeg får en følelse af at mit liv er meget kedeligt når jeg ser en sjov film og jeg har også oplevet at jeg føler at jeg er venner med dem og sådan noget. Jeg har desværre ikke et råd men jeg tænkte bare at det måske hjælper at vide at du ikke er alene KH Den forstående♡

  • °Den forstående°, Pige, 12 år

Jeg føler også tit mit liv er kedeligt, har 3 venner som er sammen med andre venner, eller er på ferie ligenu.
Så jeg er med familie 19/20 dage i streg.
I forhold til romantik havde jeg mit første kys for noget tid siden og øhh -holder mig fra romantik, men har meget brug for fysisk kontakt som kram 🙁

  • Ano, Pige, 15 år

Efter at have set twillight mange gange følte jeg at jeg ikke levede som jeg ville.
Og at efter hver film jeg så manglede jeg det som de havde, men prøv at finde det der giver mening i dit liv, tro mig det hjælper!
Jeg prøver stadig at finde den medn jeg ved det kommer, du kan skabe nye venskaber!

  • pige på 13, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat