Brev

flirts med en fra klassen under.

Hej jeg er en pige på 14 år.

Mit problem er at jeg er begyndt at snakke godt med en af drengene fra en klasse under mig.

han går i 7. jeg går i 8. D

er er et halvt års forskel men en hel klasse.

Jeg ved ikke helt om det er et problem.

jeg er bange for hvad andre syntes.

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14 år
vi syndes at det er helt okay vis i bliver kærester i kan måske sige det til jeres klasser når i er klar vi syndes at i skal blive kærester
mvh x

  • Anonym, 12 år

Hey!
Hvis i begge to er glade for hinanden er der intet problem. Nu ved jeg jo ikke hvor langt i ville gå, det er jo forskelligt fra person til person. Men hvis i stadig er sammen når du er fyldt 15 år og han er 14 og jeres forhold begynder at indeholde seksuelle ting er det virkelig vigtigt at i begge to er med på den, det er det jo også normalt, men ekstra nu da aldersgrænsen på hvornår man må have sex er 15 år. Personligt ser jeg intet problem i at i har sex når han er 14 hvis i begge er med på den😉.
Hav det godt!

  • Hvad?, Pige, 15 år

Hej

Jeg synes at hvis du kan lide ham skal du bare go for it!! Alder er bare et tal!
Og det er helt lige meget hvad alle de andre syntes om jer eller noget som helst andet!!

Agnete, 13 år

  • Agnete, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat