Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

flirt og forældre…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis du virkelig føler at det er noget seriøst, og at du gerne vil videre med det til et forhold, er det en meget god måde at fortælle det til dine forældre på.
Kom ind i en samtale med dem, hvor du måske siger noget á la “Nårh ja forresten.. så har jeg mødt den her dreng, han er vildt sød! Vi har snakket/skrevet sammen i noget tid.. ville høre om det er ok med jer, at jeg mødes med ham?”…
håber det hjælper:)

  • Anonym, Pige, 16 år

Jeg syntes du skal tage en snak med dine forældre og så kan det være i kan lave en aftale om at i må mødes hvis i ikke “laver noget” 😉

  • Jeghjælperhvorjegkan🙂, Pige, 12 år

Det lyder virkelig dejligt, at du har mødt en, som du er glad for❤️ Jeg er enig med de andre kommentarer, og hvis I ender med at mødes, vil jeg opfordre til, at det er et offentligt sted (fx en café hvor der jo er andre mennesker – så kan du altid få hjælp, hvis der sker noget (bare rolig, der sker sikkert ikke noget, og I har jo også FaceTimet, så han er sikkert god nok, men det er vigtigt at være på den sikre side)).

  • Anonym, Pige, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat