Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Findes right person wrong timing?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 18 jeg synes du skal give slip på ham og dig men forblive venner så kan i altid finde sammen igen hvis i begge har lyst
Så har du nemlig også noget tid hvor du kan lære ny mennesker at kende og måske finde den rigtige hvis han ik er

Dette er nok ik det bedste råd men det ville nok være det jeg havde gjort
Håber du finder ud af det

  • akavet 14. Årig, Pige, 14 år

Hej søde,
Lad mig starte med at sige det er non 50/50. Det er rigtig svært at svare på, om det er skørt det i har gang i, eller om det er en reel chance for i finder sammen igen. Fordi det kommer virkelig an på jer, intet er skker, for nogen kan det lade sig gøre, for andre ikke.

Tillad mig at fortælle lidt om mig selv, måske det kan hjælpe dig. Da jeg var omkring de her 12 – 13 år, mødte jeg en af mine mors veninders søn. Han var en del år ældre end jeg. Men der opstod omgående en kemi i mellem os, og det var afgjort kærlighed. Men pga. afstanden ønskede jeg ikke et forhold med ham. Desuden var jeg kun på vej til 13 år, jeg var slet ikke klar til et forhold, plus han var 4 – 5 år ældre end mig. I løbe af de næste par år, så vi hinanden en gang i mellem. Kemien forsatte med at være der, og da jeg var omkring de 17 år. Sagde jeg til ham, at jeg ikke vil være kærester med ham, så længe han bor så langt væk. Det fik ham til at flytte efter mig. I dag er vi gift og har en dejligt datter.

Så jo det kan sagtens lade sig gøre. Men afstanden var bestemt også en stor hjælp, til at få hinanden på afstand. Jeg tror ikke det vil være godt for jer, at I omgås hinanden, især ikke hvis du forsat er forelsket i ham. Det vil kun gøre ondt værre! I nødt til at få noget afstand til hinanden.

Jeg kan virkelig ikke svare på, om det er en god ide det i har gang I. Ligesom dig frygter jeg, at han finder en anden pige, og hvis han allerede nu siger, han har behov for at udvikle sig, og være sammen med andre. Hvilken person er han så, når han evt. er klar til at blive kærester igen? Er han den samme person, eller en du slet ikke vil kunne elske?

Man kan sagtens udvikle sig, selvom man er kærester. Min mand og jeg blev officielt kærester, da jeg var 17 og jeg flyttede direkte ind hos ham, og har på intet tidspunkt boet alene.

Jeg tror på, at hvis kærligheden er stærk nok, så kan man finde en løsning, uden at skulle gøre som I har valgt. Det nok ikke de ord du vil hører. Men måske du skal rive plasteret af såret, og få det afsluttet helt. Det tror jeg vil være bedst for jer begge, og hvis det meningen I skal være sammen senere i livet. Så skal skæbnen nok fører jer sammen igen.

Jeg håber mine ord kan sætte nogle tanker i gang, der kan hjælpe dig.
Hvis jeg stod i dine sko, ville jeg sige til ham: “Vi nødt til at finde en anden løsning, for jeg elsker dig simpelthen for højt til, at jeg kan forsætte som venner, det gør simpelthen for ondt”

Alt held og lykke søde, du lyder virkelig som en dejlig pige, der fortjener en kæreste, som ser og behandler dig for den du er. <3

  • A, Pige, 21 år

Jeg synes i er meget unge, i forhold allerede at slå jer ned, det er så bare min mening, i kam gøre hvad i vil. Dog synes jeg det er et godt tegn at han siger til dig når han er usikker, og det kan jeg da godt forstå når i er så unge, og synes heller ikke bare du skal sidde og vente på ham. Du kan gøre det samme som ham, eller lade vær. Tror du kan bruge tiden til at tænke tingene igennem hvis ikke andet. Håber det hjalp 🙂

  • Anonym, Dreng, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat