Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Finder aldrig kærlighed 😪❤️

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hejsa. jeg er en pige på 14 og jeg har haft nogle forskellige episoder med kærester
du skal vide det er en dum ide at finde sig en kæreste så man bare kan være en del af fællesskabet. jeg synes det er vigtigt at vente til du finder den rette ellers kan det være du oplever noget ubehageligt hvis du vælger den første du finder… det er vigtigt at vente til du er 100% sikker. det er hvertfald hvad mine egne erfaringer siger 🙂

  • Pusle, Pige, 14 år

Hej pige på 14 år

Føler skam også lige nu, at alle omkring mig har en kæreste eller en flirt. Min lillebror som er 15 måneder yngre end mig (14 år) har en kæreste, min storebror har en, men af mine BFF og resten af den folk jeg omgås med har flirts hist og pist. Så kan sagtens følge dig.

Men det tager tid at finde en kæreste, jeg har ikke nogen. Har joket sammen med to af mine andre gode venner med, at vi vil være single for livet. Men det bare fordi vi ikke har fundet den rette, du skal bare være tålmodig.

  • Fra C, Pige, 15 år

Jeg er 13 og har bare besluttet ikke at have en kæreste og du skal tage din tid men spørg den dreng og hvis han siger nej så hav en vendinge der kan være der og hjælp dig bliv hans ven først og når du føler du kan så spørg

  • Mit råd, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat