Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Filmdate med mit Crush

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Selvfølgelig skal du være ops på om han opføre sig anderledes, hvis han for eksempel prøver at rykke sig tættere på dig eller sådan tage armen rundt om dig, så vil han nok genre kysse, just saying.

Og bare vær casual omkring det til dine forældre, ik lav stort nummer ud af det, bare sig hej ham her kommer over i morgen bare så i ved det, det forstår de nok godt.
Håber det hjalp

  • Anonym, Dreng, 16 år

Ved godt man hele tiden hører det, men så må der jo være noget om snakken. Bare vær dig selv. Uanset hvor du er, og hvem du er sammen med, for hvis det er dig selv der fik ham hjem til dig i første omgang, gider han nok ikke hænge ud med en ANDEN dig…

  • Anonym, Dreng, 18 år

Prøv at være så afslappet som muligt. Det er dig der er på hjemmebane, så vis ham dine ting og husk det er dig der er hjemme. Tag dit yndlingstøj på – det hjælper dig til at føle dig afslappet.. Du skal ikke gå længere end du selv vil – personligt ville jeg ikke lave noget seksuelt på første date. Men det er helt fint at kysse ham farvel hvis det har været en god aften. Det viser ham også at du gerne vil ham. Ang. dine forældre så vær helt afslappet og sig, det bare er en af dine venner. De skal ikke tro det allerede er svigersønnen der er på besøg. Held og lykke med det.

  • Sophia, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat