Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

crush på lærer

jeg har et crush på min lærer

men det er ikke normalt fordi han er sådan 60+

mine venner driller mig

men jeg tror jeg elsker ham

og han er i mine drømme (på den måde)

men han er gift

hvad skal jeg gøre?

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

jeg kan næsten gøre dig hel sikker på at du ikke elsker ham. alle har prøvet at have et crush på sin lærer, og det går altid væk. for det første, vil jeg helt sikkert anbefale ikke at sige det til nogen, heller ikke dine venner. det kan hurtigt komme hen til andre og til sidst vil din lærer vide det. og det er sådan lidt akavet. så bare hold det til dig selv indtil det går væk. det er i hvert fald mit råd. <3

  • bare mig., Pige, 14 år

Hej. Du kan måske sige det til læreren og så kan han hjælpe dig til at få det til at gå væk. Du kan måske også snakke med dine forældre om det. Måske kan du tale med din bedste ven om det.
Eller du kan få din ven til at tale med læreren om det.

  • Anonym, 10 år

Hej med dig
Som du skriver, er det helt normalt at have et chrush på sin lærer. Også selvom din lærer er gammel i forhold til det.
Jeg tror det er fordi, man er teenager og hormonerne bare kører rundt i kroppen – derudover begynder man i den alder også at få interesse i det seksuelle.
Jeg tror ikke rigtigt, at du kan gøre noget ved det. Men bare prøv at give det tid, for jeg tror det med tiden vil lægge sig.

  • L, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat