Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Fester og piger

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 15.
Jeg ville springe ud i det. For aldrig sprøgsmål hende finder du aldrig ud af om hun også kan lide dig. Hæld og Lykke
Mvh mig

  • mig, Pige, 13 år

Hej!

Jeg synes, at det er sejt, du er åben om dine følelser og tanker omkring at snakke med en pige, som du kan lide. Det kan være svært at tage det første skridt, når det kommer til at interagere med det modsatte køn, særligt når det er en person, du er interesseret i.

Husk på, at det er helt normalt at føle sig nervøs eller usikker i disse situationer. Det er en del af vores natur at være bekymret for, hvordan andre ser på os, og hvordan vores handlinger vil påvirke vores relationer til dem. Men det er vigtigt at huske på, at det er okay at få et nej som svar, og at det ikke er med til at definere dig som person.

For at hjælpe med at overvinde din nervøsitet, kan det være nyttigt at tænke positivt og fokusere på det, du kan lide ved hende. Prøv at finde nogle samtaleemner, eller spørg hende om hendes mening om noget, du synes er interessant. Det kan også være nyttigt at øve dig i at tage kontakt i mindre settings. Dette kan hjælpe dig med at føle dig mere afslappet og komfortabel. 🙂

Når det kommer til at kysse, er det vigtigt at huske på, at det er noget man lærer, og det tager tid at blive god til det. Det er vigtigt at føle sig komfortabel og tryg med den person, man kysser, og at begge parter er interesserede i at kysse hinanden.

Det vigtigste er at være ærlig og åben omkring dine følelser og hensigter, så andre kan forstå, hvor du står. Og ikke være bange for at tage chancer og interagere med andre, det er ofte gennem disse interaktioner, at vi finder vores styrke og selvtillid. 🙂

  • Anonym, Dreng, 18 år

Snak med hende:)

  • B, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat