Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

kærester med bedste drenge ven

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Var i samme situation som dig da jeg var yngre. Min bedste ven spurgte om jeg ville være kærester og jeg troede ved et uheld at min venskabelige kærlighed var romantisk kærlighed. Linjen mellem bedste venner og kærester er næsten usynlig så det er helt normalt at gå forkert.

Du kan ikke træffe den her beslutning uden at vide hvad du føler. Hvis du ikke føler dig forelsket i ham er du nok ikke forelsket haha. Som 14 årig er man ved at være stor nok til at kunne være venner efter man er slået op så hvis du ikke føler en romantisk tiltrækning alligevel så slå op. Det er hårdt at miste en god ven så prøv at snakke om stadig at være venner selvom man måske skal bruge lidt tid til at komme over det.

I er stadig meget unge og jeg tror de fleste i den her alder slår op med deres kærester.
Man må bare lære af sine fejl igen og igen og igen.

Igen er kærester og bedste venner meget ens. Kærester er ligesom bedstevenner bare med nogle romantiske bonusser som kys og dates. Jeres venskab behøver ikke forsvinde fordi de romantiske bonusser ikke føles rigtige for jer

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej pige på 14 år

Først vil jeg gerne spørge om, har du endelig følelser får ham?

Hvis du ikke føler at i skal være kærester så sig det til ham og det kan godt føles svært men du ka altid skrive til ham

Hvis du ik ved hva du føler for ham så miske snakke med ham eller evt skrive for moske har han det på samme måde.

Håber mit svar hjalp

Vh pige på 11😘

  • Anonym

hej pige på 14 jeg har også hvad i den sitation hvis du ikke elsker ham så snak med ham og sige at du elskser ham som ven ikke som kærste

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat