Gratis

anonymt

24/7

Brev

Fætter Kusine Forhold

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg vil starte med at sige, en gang var jeg også vild med min fætter faktisk! Men jeg ventede og det gik over, i dag har jeg en rigtig sød kæreste og hende er jeg rigtig glad for. Jeg synes ikke du skal gøre noget ved dine følelser, for hvis i en dag slår op, bliver det mega mega akavet! Og hvis hun ikke kan lide dig, bliver det også utrolig akavet, for i er jo i familie, og i kan ikke bare stoppe med at ses. /:
Vent og se forelskelse kommer og går. (;

  • Alien, Nonbinær, 14 år

Ikke sig det min ven, det ender galt.

  • N, Pige, 18 år

Det plejer at være et godt råd at snakke med folk, men lige den her tror jeg bare du skal lade ligge og glemme. Du kommer hurtigt på andre tanker.

  • fr, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat