Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Får jeg nogensinde mit første kys?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg har altid altid altid haft de bekymringer og de har gået mig meget på. Det problem du har, går mig stadig på, men hallo, alle starter jo fra bunden af og dem du kender der har kysset før, har sikkert bare haft mere selvtillid i forhold til det, og derfor har de bare gjort det. Dog betyder det ikke at de er gode, og måske er du endda bedre end dem Who knows? Du skal nok få det prøvet en dag, og hvis personen så siger til dig at du er dårlig, kan du altid bare sige at det var han/hun heller ikke, og så vil rygterne stoppe. Jeg ved godt det ikke er sødt at sige, men det er mere ondt af ham at begynde at starte med at sige du er dårlig. Jeg vil også lige sige at de fleste personer altså ikke siger til folk om den man har kysset med er dårlig, og de fleste på din alder ved ikke engang hvad god og dårlig er. Hvis personen siger noget konstruktivt kritik til dig som f. Eks. “man kan mærke dine tænder” så skal du bare huske det til næste gang, og så kan du altid spørger om han/hun vil prøve igen og se om det bliver bedre. Du kan også give noget konstruktivt kritik tilbage uden at sige det på en ond måde og så er der større chance for at personen vil prøve igen
Håber det går!!

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej.
Jg er sikker på at der ikke starter rygte om hvordan du er som kysser. Alle er altid bekymrede for at sådan noget vil ske. Men hvem vil dog være interreseret i hvordan du kysser ud over dem du rent faktisk kysser.
Det jeg mener er bare at du ikke behøver at tænke så meget over det. Dit første kys kommer på et tidspunkt og hvis du føler dig klar nu så er det bare at finde en du har lyst til at kysse. Og hvis det ikke går godt så kommer der heldigvis mange flere så du skal nok blive god

  • Lucy, Pige, 17 år

Hej.
Du skal tage den med ro! Det kommer når det kommer, og det eneste der kan gøre det træls er hvis du ikke gør det når du er klar! Vent til den rette kommer, så er det også mere specielt. Hvis dit første kys går til en tilfældig en er det ikke det værd. Jeg fik mit første kys i en s,p eller k leg og det var virkelig ikke rart, men da jeg fandt den rette var det så meget mere rart og meget mere behageligt. Det kommer når det kommer, lad være med at jagte det.

Men forstår din desperation
– XOXO

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat