Brev

F😰ck jeg sagde det

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis du har nogle gode venner i klassen, så er jeg sikker på at de ville sige det til dig, hvis det var blevet sagt videre.
Ellers så sig det selv til hende, hvis du bare tager det roligt, og siger det på en god måde, så skal det nok gå.

  • pige som kender til det, Pige, 14 år

Jeg fortsår dig fuldstændig. Alle laver fejl. Og hvis du virkelig stoler på den person du sagde det til, så prøv at lade vær med at være bekymret over det.
Du kan også prøve at sige det til pigen inden nogen anden gør det, det vil for det første gøre dig mere tryg med at du fortalte det til din ven og så får du også lettet lidt på dine skuldre, det kan nemlig være hårdt at holde sådan noget hemmeligt 🙂

  • Pige som også har stået i samme situation, Pige, 12 år

Hej
Nogle gange virker det som om at der er en dreng der kan lide en bestemt pige. Så plejer der oftest at være et par drengevenner der lurer det og ‘driller’ personen med det. Jeg har selv prøvet det, men jeg var dog ikke vild med hende. Så du kan spørge din veninde om hun har sagt det videre, men jeg tror virkelig ikke at hun har gjort det. Så min pointe er, at det måske for nogen er lidt tydeligt at du kan lide hende?? Håber du kan bruge det til noget.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat