Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan han lide mig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du skal bare være dig selv! Ved godt, det er et dårligt råd. Men det er virkelig sandheden. Du skriver du lige er startet, så måske prøv at give det lidt tid, og se hvad der sker. Så må du tage den derfra, og evt. skrive herind igen. SLAY!

HELD OG LYKKE <3

  • Hej, Pige, 14 år

OK… hvis han ligefrem følges hjem med dig, så vil han i hvert fald gerne være din ven. Det lyder som han godt kan lide dig, men jeg står ikke i situationen, så jeg ved det ikke med sikkerhed.

Bare bliv ved med at følges ad og have det sjovt, så kan du jo se, hvad det ender med.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Hej med dig
Han lyder som en lidt genert og sjov type. Og han ville da ik følges med dig, hvis han ikke ville være din ven🙃 Det kan være rart at have en ven, når man lige r startet i en ny klasse, og så må du jo vente og se om det udviklet sig. Held og lykke!

  • Biseksuel…, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat