Brev

Ex kæreste

Hej alle sammen

Jeg er en pige på 15 år

og for 3 uger siden

slog jeg op med min kæreste…

Jeg savner han af hele mit hjerte

og vil gerne ha ham tilbage

men problemet er at han er alt for pigeglad

og jeg græder næsten hver aften

fordi han gør noget dumt i skolen

Det kom lidt som et chok for han

da jeg slog op

fordi det kom ligepludselig

ud af det blå

men blev nødtil det

gad jo ikke at være ked af det..

han er blevet meget bedre efter jeg slog op

han har holdt sig på afstand fra piger

Hvad skal jeg gøre

Skrive til han at jeg vil ha ham tilbage

eller skal jeg komme over ham?

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Jeg synes du skal snakke med ham om det men du skal nok forvente han bliver mindre irriteret fordi du har slået med ham og så vil have ham tilbage lige efter

  • Anonym, Dreng, 16 år

Hej. Jeg synes personligt du skal give ham lidt af en “teaser”. Vær selvsikker og tænk det i, at du er bedre end ham på det punkt, og at han bare tænker som en lille dreng, der lige er kommet i puberteten. Lad måske som om du ikke tænker på ham mere overfor ham, og tænk til dig selv “HAN savner mig, han MANGLER mig” (det får jeg det selv godt af heheh). Men det så efter alt det viser sig, at han er det værd, så go for it;)

  • Pige der har haft mange hjertesorger før, Pige, 17 år

Kære pige 15 år jeg havde selv det HELT samme problem da jeg havde slået op med min kæreste havde jeg også svært ved det jeg snakkede med mine venner om det og de hjalp og jeg har lært at man ikke skal være bange for at sige det til drengen for det er VILDT usundt så mit råd til dig er at du skal ikke være bange for at sige hvad du føler. Du skal også prøve at tænke på hvad kan ham godt lide at lave hvis han kan lide at spille fodbold så prøv det for så kan du komme mere tæt på ham og lære ham endu bedre at kende og så kan du måske få ham tilbage

Det var mit råd til dig håber du kan bruge det
Og held og Lykke med drengen❤️❤️

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat