Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ex

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes du burde give det noget tid. Jeg har selv været ude for en mega sød dreng, som jeg havde noget kørende med bare valgte at komme videre og jeg havde den tankegang at måske kommer de til at slå op i fremtiden hvor jeg så kunne komme igen. Det kunne du vælge at gøre eller måske for jeres begge to skyld, find en anden sød person som virkelig godt kan lide dig og omvendt 🙂 det vil være ventetiden værd begge veje synes jeg.

  • Anonym, 14 år

Jeg synes du skal give det tid, du skal nok kommer over ham. Det ville være dumt, at spørge. nu hvor du hved, at han kan lide en anden. 😔
Næste gang, gør som føles rigtigt, for dig! ❤

  • Anunym, Pige, 12 år

Hej, Jeg synes det mega ærgerligt du slog op med ham. Især når det egenlig ikke var det du selv ville. Nu hvor han har en anden kæreste synes jeg du skal respektere hans forhold, og ikke skrive til ham om hvordan du har det. I stedet vent og måske slår de op, og så kan du fortælle ham om hvordan du har det. Og intet vare forevigt, så en dag vil du nok ikke have følelser for ham længere…

  • Victoria, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat