Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Snapper med en ex

Hej BørneTelefonen.

Jeg er en pige på 13 år

og jeg snapper med mange drenge,

men en af dem er min papsøsters ex kæreste.

Min papsøster er 14 btw.

Der er slet ikke noget mellem os,

men jeg ville spørge om det er forkert

at snappe med ham?

For jeg aner det ikke.

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Eh nej overhovedet ikke. Du snapper bare med dem du har lyst til. Det skal du ikke have din søsters tilladelse til. Når du kommer længere op i alderen er den slags lige så ligegyldigt. Så kan det være man på et tidspunkt falder i snak om at man skriver med den person og så griner man lidt af dét og så er man videre. (Så længe der ikke er noget mellem jer)

  • Nicoline, Pige, 18 år

Nej hvorhovedet ikke du snapper bare med dem du har lyst til jeg har ikke prøvet det men måske er det en god ide at snakke med nogen om det dem du følger der kan passe på dig eller siger du det til en du kendet i ringtigt lang tid håber du får det okay igen

  • Anonym, 11 år

det et vel okay hvis der ikke sker noget men snak med hende om det jeg forstår dig godt og bare sørg for at hun har det fint med det

  • laura, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat