Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Et lille crush

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 15 år, jeg er mega glad for at høre at du har haft et venskab i så lang tid! Jeg syntes virkelig du skal snakke med ham om dine følelser, hvis i har kendt hindanen i så lang tid er jeg sikker på han vil forstå at du bare syntes han er mega sød, jeg håber det bedste for dig!

  • M, 12 år

Hvis du er så usikker på hvad du præcis føler, synes jeg du skal vente, med at snakke med ham, til du er mere afklaret omkring, hvad du vil med jeres venskab. Men forstår godt at du kan være i tvivl. Prøv at læg det lidt fra dig, hvis man desperat søger ét svar, kan man hurtigt overtænke det hele og det kan komme til at fylde utrolig meget. Svaret skal nok komme til dig.

  • Karla, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat