Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Et ældre Crush

Jeg går i sjette klasse

og har et Crush på en fra tiende.

Det er ikke på grund af udseende

men fordi jeg går til en fritidsaktivtet med ham

og sidder ved siden af ham

så det er i forhold til personlighed.

Jeg føler det er et seriøst Crush

men er det alt for unormalt med aldersforskellen?

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej!
Du kan ikke gøre for dine tiltrækninger og opmærksomhed fra det andet køn kan sætte nogle føelser i gang som ikke normalt er der. Det er svært når der er denne her alders forskel og det måske en god ide at prøve at finde en anden. Men det er helt okay at have et crush og nogle kan godt lide opmærksomhed fra ældre drenge og det er normalt. Du må prøve dig frem og se hvad din mavefornemelse siger:)

  • Xecilie, Pige, 14 år

Hejsa.
Hvor lyder det dejligt, du har fået et crush.
Aldersforskellen er nok lidt for stor. Da du er 12, og han nok er 16-17 er der alligevel kun 4/5 år mellem, hvilket i voksenrækken ikke er meget. Men når du ikke er ældre, er der rigtig meget og skulle have sagt angående modenhed. Han er langt mere fremme end dig, derfor er det desværre hårdt sagt nok ikke muligt. Jeg vil råde dig til og finde en kæreste på en på din egen alder❤️❤️

  • Anonym 100%, Pige, 15 år

Hej søde,
Lad mig svare på dit spørgsmål, ved at fortælle om mig selv, for jeg tror det giver dig svaret.

Da jeg var mellem 12 og 13 år, forelskede jeg mig i en dreng der var 4 år ældre end mig selv, han var mellem 16 og 17 år.

Han forelskede sig også i mig, og vi endte med at blive kærester. I dag er jeg 22, og gæt engang, jeg er gift med ham, og vi er lige blevet forældre til barn nummer 2. Storesøster fylder snart 2 år.

Så her 10 år senere, kan jeg sige at jeg var glad for at jeg fulgte mit hjerte, og ikke lod alderen være et problem. For kan ikke blive mere lykkelig end jeg er nu.

Så lad ikke alderen være et problem, og hvis han er i tvivl pga. Alderen, så vis han evt mit svar, som bevis på at det kan fungere.

Ønsker dig alt det bedste søde ❤️

  • A, Pige, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat