Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er vild med min eks!!

Hejsa
Jef er en pige på 13 år og her i sommerferien fik jeg en kæreste han går i min klasse og vi havde i lang tid flirtet sammen. Efter cirka en måned slog han op fordi han ikke havde følelser for mig mere og jeg blev virkelig knust.

Men sagen er den at jeg er blecet vild med ham igen, men jeg ved ikke om han kan lide mig. Jeg føler vi flirter, men er overhovedet ikke sikker.

Nogle gange kommer han sådan hen til mig og små driller mig selvom nogle af hans gode venner er i klassen. Han smiler også nogle gange til mig og mig og ham har noget med at når vi kigger på hinanden smiler vi imens vi skuler.

Jeg kan virkelig godt lide ham og det ved han også godt, men jeg ved ikke om han er vild med mig.

Hilsen Mig

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

du skal da spørge om han vil være kærester med dig igen

  • bums, Dreng, 10 år

hvis du føler at du godt kan lig ham så spøger om at han kan lig mig og vis han svar nej så sig okay og find en anden der er vild men dig

  • emmelie, Pige, 10 år

Hej pige på 13 – Jeg synes du skal glemme ham og komme videre og find en anden dreng du ka hygge nygge dig med

  • Pige, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat