Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er vild med ham, og hader det!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis du bare vil have et crush, kan du måske prøve at fokusere på en person du godt kan lide. Og så bliver det måske til et crush.

Held og lykke

  • Annonym, Pige, 11 år

Tro mig jeg har også et crush lad os bare kalde ham F. Det er præcis det samme som det du oplever. Nogle gange virker det som om han flirter med at sætte mig i fokus eller rappe eller beatbox foran mig.❤️ Og andre gange griner han bare højre af en andens joke.🥲 Nå men nu skal det ikk handle om mig. Et tip kunne måske være at spørge dine veninder om hvem de ville sætte dig sammen med. Tro mig så bliver det pludselig spændene.😉

  • Heyhey, Pige, 11 år

Hej pige på 12 år,

det kan en gang i mellem være svært, at sortere i om “kan han lide mig?” eller “drømmer jeg”. Derfor vil jeg give et par råd. Jeg havde gennem et langt stykke tid, været forelsket i en dreng, som jeg havde haft ‘noget’ med før. Vi blev sure på hinanden, og valgte at tage afstand. Jeg prøvede et par gange over nogle måneder, at spørge om han ville snakke igen. Han sagde konstant nej. Men efter et års tid, begyndte vi at finde gnisten igen. Jeg blev endnu mere forelsket, og vi valgte at give det en chance. Dog skete der et usædvanligt brud mellem os, så det blev aldrig til noget.

Men hvad jeg prøver at sige, er at du skal tage dig god tid. For i behøver på ingen måde at forhaste noget. Men prøv at kom tættere ind på ham, og find ud af, om han hadet på samme måde. Spring ud i det, jo længere du venter, jo længere tid går der, før du finder ud af noget. Men husk tag dig god og komfortabel tid, så det ikke bliver til noget rod.
Held og lykke søde<3

  • en lytter, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat