Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er vild med end dreng

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej pige på 14 jeg har nogle muligheder som du måske kunne vælge her er de

1. jeg syntes at hvis det er muligt så skal du fortælle drengen det, og spørge om han har det må samme måde, og sige at du godt ved at det ikke er så godt osv.

2. fortæl din bedste veninde det og sig at du godt kan forstå hvis hun er sur på dig, og spørge hvad du skal gøre.

3. hold dig lidt fra ham så du kan stoppe med at kunne lide ham

4. eller tal med dine forældre om det hvis det er muligt

jeg syntes at du skal vælge 2 fordi uanset hvad så hvis du fik noget med hendes bror ville det blive opdaget af hende så er det bedre hvis hun er forberedt.

– håber du kunne bruge mit råd og held og lykke<3

  • Anonym, Pige, 15 år

Jeg er ikke nogen proffesionel kærlighedsekspert her, vel? Men måske kan du bare tænke lidt mere over hvordan du kan få det til at fungere. 🙂

OK så.. måske skal du først lige snakke med din veninde om at du kan lide ham.

Du skal huske at det nok også bliver lidt svært og akavet, men du ved jo også godt, at det måske føles forkert at være forelsket i din bedste vens bror. Så skal du sige det til hende. At du godt ved at det virker forkert og at du godt ved at det er hendes bror, men at du altså har kommet til at føle dig attrakteret til ham.

Du skal vide at hun måske siger nej.

Det her må du respektere, du skal ikke prøve at snakke dig udenom. Hvis hun ender med at sige nej så må du forstå det og så må du prøve at lægge ham bag dig. Jeg tror ikke at en samtale med fuldstændig emneskift lige efter det du har snakket om ville passe godt.. det ville muligvis blive akavet.
Også husk at selvom hun siger ja til at du godt må være kæreste med ham eller forelsket eller noget, så kan det være at hun ikke helt mener det. Spørg lige igen, om hun faktisk ikke HAR noget imod det overhovedet. Ellers kan det måske ende med at i begge bliver såret.
Hvis du efter noget tid stadig har følelser for ham, selvom du fik et nej, så prøv at spørge hende igen. Hvis du får et nej, så er det surt show, så vil din veninde bare have det bedst med at han ikke lige har en kæreste eller noget. Igen bare respekter det, det skal ikke blive til noget drama. 🤗

Hvad så med gutten?

Ja, jeg kan bare sige, at jeg ikke tror det ville være en god ide at du, direkte efter at have snakket med din veninde, begynder at snakke med ham der drengen og sige, du kan lide ham. Det kan måske blive akkavet. Vent lidt til, og så find et godt tidspunkt til at sige det.

Andre ting jeg kan sige

Kærlighedsbreve er måske ikke en alt for god ide? Jeg tror ikke det ville være en alt for god ide.. det bliver muligvis set som barnligt… og ja så kan det muligvis ændre noget ved hvordan folk ser dig som person. Det er jo teenageri, vi lever i lige nu. 😐
Og husk at sørge for, at snakke med dem begge, imens i er alene. Bare find et tidspunkt hvor I begge er alene, dog måske skulle du ikke ligefrem planlægge et eller andet form for møde, hvis du ikke vil have det bliver alt alt ALT for seriøst? Ring dem op, snak med dem når der ikke er for mange andre i nærheden, find ud af det 🤞.

BEMÆRK VENLIGST at jeg som sagt IKKE er proffesionel kærlighedsperson, at det her IKKE er en guide til hvordan man gør det, men en måde at prøve at få dig til at tænke over, hvordan det kan håndteres. Undskyld hvis min tekst var for lang eller uforståelig, og hvis jeg sagde noget som endte med, at det ikke gik for godt. 😟

Jeg håber virkelig det kan lykkes for dig. 😶

  • 😶, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat