Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er vild med en god veninde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes at du skal fokusere på at få det bedre med din spiseforstyrrelse først, siden at det kræver meget af dig. Men blev ved med at være venner med hende, måske endda bliv lidt tættere. Og så når du har fået det bedre kan du se om du stadig har det på samme måde og handle på det

Hvis hun er der så meget for dig som du siger, bestyder du helt sikkert også meget for hende!! Så ville sige at du har ret gode chancer hos hende 🙂

  • L, Pige, 16 år

Jeg er enig med L,
Jeg synes du skal fokuserer på at få det bedre først, og forbliv venner med din veninde. Hvis det meningen I to skal blive mere end venner, skal skæbnen nok fører jer sammen, når du har fået det bedre. Hendes støtte betyder meget for dig kan jeg læse, og jeg tør ikke tænke på konsekvenserne, hvis du mister hende når du har det så som du har.
Tænkt derfor på konsekvenserne, hvad vil det betyde for dig at miste hende? Selvom hun er en god veninde, selvom hun er der for dig. Så husk at vis du sætter pris på hende, så hun ikke risikerer at føle hun kun kan bruges, når du har brug for hende.

Hvis i på et tidspunkt skulle finde sammen, så skal du ikke tænke på hun er veninde til din eks. Hvad I to laver sammen, kommer ikke din eks ved.

  • A, Pige, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat