Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er slået op med mij kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Uhhh det her må ikke være sjov for dig!!

Har du prøvet at skrive til hende, efter du slog op med hende? Hvis ikke prøv det måske?
Der kunne du fx. skrive, at du i gang med en personlig udvikling. Og det var grunden til at du slog op med hende – For aner slet ikke om du er klar til, at sige du har fundet ud af du er til drenge. Og det var den rigtige grund til, at du slog op med hende. Især når det ikke så langtid siden, du hat fundet ud af det.

Er nemlig selv en del af lgbtq+, så jeg ved hvor svært det egentligt kan være. At sige man er til sit eget køn, eller hvad man nu er i lgbtq+. For det også en vigtig fakta, at du er klar til at fortælle folk. Du er til drenge, og ikke siger det når du ikke er klar.

Så skriv eller snakke med hende, hvis du ikke har gjord det. Hvis hun ikke lytter til det du siger, synes jeg det er lidt hendes eget problem. Og det indleder så også til, jeg synes slet ikke du burde aflyse aftaler i den venne gruppe i to er i sammen og bare generelt ting i begge bliver inviteret til.
For det er hende der skriver, hun ikke vil dukke op til ting hvis du tager med. Så må hun jo også gå glip af det, hvis hun ikke kan holde ud til at skulle være i selskab med dig. Men du skal ikke gå glip af ting, bare fordi hun ikke vil se dig.

Du skal altså tænke lidt mere på dig selv her, du skal ikke bukke under for hendes skyld. Der er en grund til du slog op med hende, og hvis du har talt med hende og ikke lytter efter dig. Må hun gå glip af ting, for på et eller andet tidspunkt indser hun. Det ikke sjovt at melde fra ting hele tiden, bare fordi man ikke vil se en bestem person.
DU skal bare ikke gå glip af ting, fordi hin skriver til dig hun vil melde fra til ting du deltager i.

Håber det bedste for dig, og håber du kunne forstå hvor jeg vil hen med det – kæmpe held og lykke
Vh C

  • Fra C, Pige, 16 år

Det skal du ikke tage dig af er hun sådan er det godt at du slog op
Piger har det med at være drama queens
Du skal tage med til de ting du ville og hvis hun ikke kommer er det bare R. I. P hende og så slipper du også for den opførsel
Der er INTET at fortryde du gjorde det rigtige man skal (næsten) altid lige tjekke mavefornemmelsen
Så mit råd er at ignorere hende
Jeg håber at du ved at du ikke har gjort noget forkert
Jeg håber også at du kunne bruge det til noget
Modigt og sejt 😎 af dig at skrive
Mvh anonym

  • Anonym, Pige, 11 år

Det lyder meget som om hun er meget usikker det bliver mange specialt piger efter et breakup jeg skyld selv alt skyllen da min kærste slog op og blev utrolig sur på ham men skriv ca såden til hende

hej Navn
jeg er rigtig ked af vores breakup men det har intet med dig at gøre
fra navn

og spring snart ud hvis du føler du kan det ivertifalt bedre inden de selv regner det ud

  • Hh, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat