Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er min kæreste mig utro?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 15.

Jeg kan godt forstå at det er ubehageligt at se en du er forelsket i skrive “jeg elsker dig” til en anden. Du er helt normal og en hver ville blive lidt sådan “nåh, så det skriver hun til andre”.

Jeg synes helt klart at du skal snakke med hende om at du virkelig godt kan lide hende og så spørge om det er nødvendigt at skrive til andre drenge at hun elskede dem.

Jeg synes ikke at du skal sige noget til hende om det med at hun ikke svarer dig. Det er sgu heller ikke altid at jeg har tid til at svare min kæreste eller lige orker det.

Hun valgte DIG, husk det.

  • Ndndnsn, Pige, 16 år

Man må gerne skrive at man elsker nogen højt det er ikke at være utro. Du skal stole på hende hun må gerne have drenge venner og være sammen med dem altså ikke i sexuel forstand. Så ik bekymre dig så meget jeg skriver tit til mine drenge venner og min bror at de ser godt ud selvom jeg har en kæreste.

  • Andrea, Pige, 14 år

hej jeg synes det mærkeligt at hun skriver det. Måske er hun ikke den rigtige selvom jeg selv kender det at være vildt forelsket men du fortjener meget bedre en en der virker som om hun er utro

  • pige, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat