Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er mega jaloux

Okay så mit crush har en flirt med en anden

og har været vildt med ham sygt lang tid,

hvad skal jeg gøre

kan ik få ham ud af mit hovede,

og troede vi havet noget kørende

men nu har han noget med en anden pige,

tænker på ham 24/7 og vil ik nogen andre end ham,

pliz help Im heart broken

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hey Pige på 13 år. Det lyder godt nok svært, men jeg vil prøve at hjælpe så godt som jeg nu kan. For det første, er det jo sygt dårlig stil af ham, hvis han flirter med en anden, selvom I har noget. Men på den anden side, er det ikke sikkert, at han har været indforstået med at i havde noget kørende, hvis det giver mening?
Derfor vil jeg nok råde dig til at snakke med ham om det, fortælle ham hvad du føler, og fortælle ham om, at du troede I havde noget…

Det kan godt være at han der ikke sker så voldsomt meget, hvis du gør det, da det lyder til at han er kommet videre fra jeres flirt. Men om ikke andet kan DU jo komme videre fra ham, hvis du får sagt til ham at du troede i havde noget.

Held og lykke med det

  • Anonym, Pige, 17 år

Fortæl ham, hvordan du har det, og giv ham tid til at behandle det. Hvis han ikke reagerer med den samme følelse, gå videre.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat