Brev

Er mega jaloux

Okay så mit crush har en flirt med en anden

og har været vildt med ham sygt lang tid,

hvad skal jeg gøre

kan ik få ham ud af mit hovede,

og troede vi havet noget kørende

men nu har han noget med en anden pige,

tænker på ham 24/7 og vil ik nogen andre end ham,

pliz help Im heart broken

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hey Pige på 13 år. Det lyder godt nok svært, men jeg vil prøve at hjælpe så godt som jeg nu kan. For det første, er det jo sygt dårlig stil af ham, hvis han flirter med en anden, selvom I har noget. Men på den anden side, er det ikke sikkert, at han har været indforstået med at i havde noget kørende, hvis det giver mening?
Derfor vil jeg nok råde dig til at snakke med ham om det, fortælle ham hvad du føler, og fortælle ham om, at du troede I havde noget…

Det kan godt være at han der ikke sker så voldsomt meget, hvis du gør det, da det lyder til at han er kommet videre fra jeres flirt. Men om ikke andet kan DU jo komme videre fra ham, hvis du får sagt til ham at du troede i havde noget.

Held og lykke med det

  • Anonym, Pige, 17 år

Fortæl ham, hvordan du har det, og giv ham tid til at behandle det. Hvis han ikke reagerer med den samme følelse, gå videre.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat