Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg vild med ham

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12:) det her er min første besked og du virker rigtigt sød❤️ Jeg synes du skal begynde at snakke med ham mby blive venner med ham og først senere tage skridtet videre for du er jo i tvivl om, om du er forelsket. Prøv at mærk efter om du bliver anderledes når du er sammen med ham eller får behagelige/ubehagelige følelser i maven🥰

  • Hilsen dreng der vil hjælpe!!, Dreng, 12 år

Hey!
Jeg vil sige, siden du skriver det her, er det nok ret klart at du er lidt vild med ham. Men det er helt okay! Vis du får mod på at sige det til ham, synes jeg at du skal gøre det stille og roligt. Ik lav noget stort ud af det, og jeg er sikker på at du ved det er det rette tidspunkt, når det nu du lige føler for det.
Held og Lykke<3

  • En pige der kender det!, Pige, 14 år

Hvis det er personen som kommer op i dine tanker, når fx. ordet “crush” bliver nævnt, kan du være meget sikker på at du er vild med ham.

Hvis du er meget bange for at det skal blive akavet imellem jer efter du laver et move, eller siger det til ham direkte, så synes jeg du burde observerer hvordan han er omkring dig. Virker han nervøs tæt ved dig? Er han sød mod dig? Kigger han tit på dig? Er han glad for at snakke med dig? Alle de ting kan være gode at kigge efter, for at finde ud af om han føles på samme måde overfor dig.

Når det kommer til at få det sagt til ham, kan det i nogle tilfælde være det helt rigtige, bare at sige det direkte. Men det er vigtigt at du også først viser tegn på at du kan lide ham, og at du lærer ham at kende først. Nogle rigtig gode ting du kan gøre, er at skrive til ham, være sammen med ham efter skole, og generalt bare prøve at find måder du kan komme i kontakt med ham på.

Håber det kan hjælpe.

  • :), Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat