Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

er jeg til piger eller drenge

hej brevkasse.

er en pige på 13 år

her på det sidste

er jeg begyndt at blive bedre venner med en pige fra min klasse.

Jeg syntes hun er virkelig sød,

og måske kan jeg også lide hende som mere end bare en ven,

men jeg ved ikke

om det bare fordi jeg rigtig godt kan lide at være sammen med hende

eller om jeg kan lide hende som mere end bare en en????

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Når man kommer i pubertet og begynder at få fornemmelser er det helt almindeligt at man kan være lidt forvirret og ikke rigtig vide hvor man skal rette sine føleser hen. Kan huske da jeg selv var de her 12-13 år begyndte jeg at se på nogen af mine veninder på en anden måde og kom i tvivl om de bare var veninder eller de måske var mere. for nogen af dem synes man jo pludslig var rigtig pæne. Jeg kan bare anbefale soveaftaler. Når man ligger der sammen under dynen er det det allerbedste tidspunkt at udveksle hemmeligheder og snakke om ens følelser. Der vil du måske også kunne finde ud af hvad hun føler. Plus at man jo kan mærke hinanden under dynen og jo ikke har så meget tøj på og det fortæller også en rigtig meget hvordan man har det med hinanden. Så prøv og få snakket med hende, evt. ved en sleepover.

  • H, Pige, 16 år

Hej søde pige, hvor det mega sejt at du skriver et brev herind, det skal du bare vide!! Og mega modigt. Jeg har oplevet noget af det samme, og det kan være sindsygt svært at finde rundt i. Jeg fandt ud af at det bare var en mega god veninde, og fordi jeg holdte så meget af hende som jeg gjorde, så kunne det også føles lidt som forelskelse. Du skal bare vide at du har ikke travlt, selvom det kan lyde træls. Jeg har selv en søster på 21 år, og hun ved stadig ikke 100 % Hvad hun er til. Jeg ved ikke om i er så tætte dig og din veninde så du skal dele dine tanker, men jeg tror det vil være smartest at holde dem lidt i dig selv endnu, også bare hænge mere ud med hende her pigen, så tænker jeg at du bedre kan mærke i din mave hvad det er du føler. Det skal nok komme alt sammen. Min far siger at ægte forelskelse det er man aldrig itvivl om er rigtig, fordi det føles bare så vildt. Men det ved jeg nu ikke om det altid gør.✨💗 Det skal nok gå alt sammen det ved jeg, sender gode energier til dig

Knus

  • Anonym, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat