Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg til det samme køn eller bare en fase? hjælp!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13:)
jeg ville sige det er en fase, du er lige begyndt at blive teengager, så sker der alle mulige ting i din krop, men det kan også ændre sig at du lige pludseligt kan lide en dreng, du behøver ik og bestemme din sexualitet.

  • Anonymous, 15 år

Hej pige på 13. Jeg er selv (næsten) i samme situation som dig. Jeg har en venide som jeg har været venner med i nu 6 år, når jeg er sammen med hende har jeg sommerfugle i maven og kan finde på at rødme når hun siger nået sødt til mig. Men jeg føler bare ikke at jeg er til piger, det er bare lige med hende jeg føler sådan. Du skal bare “udforske” din sexsualitet.

Hilsen pigen der forstår dig;-)

  • Anonymous, 13 år

det kan være en fase men det er ikke sikkert og du kan os godt være både til drenge og piger og tror ikke at det er noget man bare er. tænker at da du “kun” er 13 kandet ændre sig men det slet ikke sikkert men hvis du lige nu har lyst til at være kærester med en pige så synes jeg 100p at du skal prøve det og tror godt du kan finde en kæreste også selv om du ret ung

  • håberjeghjælper, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat