Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg til begge køn?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har det på samme måde. Synes ikke jeg er til piger ellers men har et crush på en bestemt veninde – meget mærkeligt. Vi er blevet rigtig gode venner på det sidste og er begyndt at sove sammen af og til, gjorde det en del gange her i juleferien. Det påvirker mig virkelig at sove sammen med hende i en smal seng hvor jeg jo kan mærke hendes tæer og lår og bryster og røv. Har ikke sagt noget til hende. Så jeg har altså lissom dig.

  • pige X, Pige, 13 år

Hej pige
Alle prøver af. Man kan sagtens være til begge køn. Det er helt naturligt. Jeg tror alle lidt prøver at have et “Crush” på en af samme køn. Man skal bare finde ud af om det er noget, inden man måske overvejer at “gå videre” med det. Du lyder som en sød pige. Håber du finder svar og ro.

  • Pige, Pige, 16 år

Hey,

Jeg synes du skulle tage det helt roligt, det skal nok vise sig om du er til begge køn, du har masser af tid til at udforske det.

Indtil videre kunne du overveje hvad du lægger mærke til hende pigen, du kan måske se at hun er pæn. Det kan både være noget du bare konstaterer eller fordi du bliver tiltrukket af hende.

Lige meget hvad er det helt ok.

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat