Brev

Er jeg klar? (Ved det ikke selv)

Hej, jeg er en pige på 14 år.
Jeg boede i Nordjylland og er lige flyttet på Fyn.
Når ja, jeg flyttet på Fyn får ca 6 måneder siden, jeg startede så på en ny skole.

Første dag på skolen fik jeg et godt øje til dreng nummer 1 fra min klasse.
Men ja han er virkelig pæn og virker virkelig sød! Problemet er han er lidt den generte type, han er ikke så udadvendt, så det er svært at komme i kontakt med ham.

Når men så er der så dreng nummer 2, som er meget udadvendt og vi snakkede super godt fra starten af (Han er dog ikke så meget min type i udsendte) og ham havet jeg også et lille øje til …

Dreng nummer 2 havet lige haft slået op med han kæreste for ca 2 måneder siden, og efter det var vi begyndt at kramme lidt mere.. det virkede til han begyndte at interesseret sig for mig…?!

Så her da vi skulle på sommer ferie tog vi en gruppe venner hjem hos en af drengene fra klassen, vi var 4 drenge og mig.
Mig og dreng nummer 2, gik og flettede fingre hele vejen hjem til drengen vi skulle være hos…. jeg kunne ikke finde ud af om det var forkert det jeg gjorde, alså om jeg havde lyst, fordi på en måde havet jeg, men alligevel føltes det forkert…?

Når vi kom hjem hos ham der vi skulle hjem hos.
Jeg sætter mig så i sofaen hvor dreng nummer 2 kommer hen og sætter sig, han begynder at vise han gerne ville kysse.
Det er der hvor jeg ikke kan finde ud af om jeg skal eller ikke…
Har altid været meget moden af min alder og har derfor også prøvet at kysse mangen gange….

Her kommer der lige en lille forklaring på den dag og hvordan jeg føler———> okay hans ex kæreste går i sammen klasse, hun er virkelig sød, men føler sådan lidt at hun ikke kan lide når jeg er sammen med ham. Ham her drengen skal flytte til Jylland efter sommer ferien på grund af hans fars arbejde og det var så derfor de slog op.. men alså tror bare ikke jeg vil kunne se hende i øjnene hvis jeg kyssede med ham, da de stadigvæk godt kunne lide hinanden da de slog op, han siger dog til mig at det er over mellem dem, men føler det bare ikke, og ved ikke om han bare udnytter mig fordi han skal jo flytte og de slog jo op fordi han skulle flytte, så det giver ikke mening hvorfor han så skulle ville have noget med mig.. det er så også en af grundene til jeg ikke vidste om jeg skulle kysse ham.. når men tilbage til det der skete, jeg sagde til ham at jeg ikke var klar til at kysse med ham, han blev dog lidt skuffet, men sagde det var okay… han lagde sig så på sofaen hvor han træk mig med hvis det giver mening… han begyndte at røre ved mine bryster… det var okay de andre drenge var gået ud i swimmingpoolen… senere på dagen skulle vi lave noget frugt så vi gik ned og handlet ind han prøvet at komme tæt på mig for at kramme mig…jeg træk mig dog lidt for lige og finde ud af hvad jeg vil… da vi havde handlet ind og var kommet hjem spurgte drengene om jeg ville skære frugten.. det var fint for mig så det gjorde jeg så.. så kommer han så hen og stiller sig tæt op af mig og begynder at kysse min hals, jeg sagde face to face at jeg ikke ville kysse med ham, jeg kunne se han blev skuffet, men var selfølgelig også forståelig over for det.

Når men det jeg har brug for hjælp til er at—>

1- hvilke af drengene burde jeg vælge?
2- er det udsende eller personlighed man skal vælge ud fra?
3- Ved ik om jeg er klar til at kysse med ham, så hvordan finder man ud af det?
4- er jeg tarvelig over for hans ex- kæreste?
5- kan man have noget med nogen der bor så langt væk fra en selv? Og er det dumt..?
6- Dreng nummer 1 eller 2?
7- udnytter han mig?

Elsker jeres brevkasse for alt det jeg har skrevet ned har fyldt i mig de sidste 3 måneder, og det føltes helt befriende at komme ud med det..
håber virkelig i har tid til at svare på dette lange brev, for kunne virkelig godt bruge noget hjælp, er mega forvirret…

Hilsen den 14 årige pige fra Fyn

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej med dig.
Jeg tænker jeg vil forsøge at svare en og en på de spørgsmål du har skrevet.
1. Jeg synes du skal mærke efter, om hvem du føler mest for. Hvis det så er ham som flytter, så må i tage det derfra og finde ud af hvad i gør. Men mærk efter!

2. Jeg vil mene det er begge dele, men personligheden spiller den største rolle. Self spiller udseende også en stor rolle, for man skal jo også kunne tænde på personen. Det i hvert fald sådan jeg ser det, du behøves ikke vælge den lækreste af alle for at synes han er sød.

3. Jeg tænker det kommer med tiden, hvis du ikke føler det er endnu – så lad vær. Jeg tænker også at det “bare” er et kys, hvis det var sex var det måske større? Nu ved jeg ikke om det er stort for dig, at kysse.

4. Vil ikke sige du er tarvelig, i er ikke bedste veninder. Hvis i var det, så var det tarveligt. Men bare fordi det er hendes eks kæreste, betyder det jo ikke at hun har førsteretten.

5. Jeg har selv noget med en som bor på Sjælland – jeg bor i Jylland. Og det fungere okay, tror bare man skal finde “balancen” og gøre jeres “forhold” stærkere. Så nej, det er ikke dumt. I skal bare finde JERES måde at få det til at fungere på.

6. Det jeg svarede til nr 1.

7. Det er svært at svare på, når jeg ikke kender ham – eller selv var i situationen.
Men husk at hvis det begynder at føles helt forkert, så det måske bedre at droppe det.

Håber mit svar kunne hjælpe dig.
Knus en 14årig <3

  • 14årig pige, Pige, 14 år

Hej med dig👋🏻
Jeg syntes personligt at man altid skal gå efter personligheden. Det lyder lidt underligt at han begynder at rører ved dig, efter så kort tid?!

Jeg syntes at du skal prøve at tænke dig om. Så du selv kan se hvad du syntes er rigtigt. Men i sidste ende syntes jeg altid det er personligheden der tæller.

Håber du kunne bruge svaret

  • Rådgiver, Dreng, 14 år

Du skal følge dit hjerte ❤️❤️

  • Pige på 13, Pige, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat