Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg klar? (Ved det ikke selv)

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig.
Jeg tænker jeg vil forsøge at svare en og en på de spørgsmål du har skrevet.
1. Jeg synes du skal mærke efter, om hvem du føler mest for. Hvis det så er ham som flytter, så må i tage det derfra og finde ud af hvad i gør. Men mærk efter!

2. Jeg vil mene det er begge dele, men personligheden spiller den største rolle. Self spiller udseende også en stor rolle, for man skal jo også kunne tænde på personen. Det i hvert fald sådan jeg ser det, du behøves ikke vælge den lækreste af alle for at synes han er sød.

3. Jeg tænker det kommer med tiden, hvis du ikke føler det er endnu – så lad vær. Jeg tænker også at det “bare” er et kys, hvis det var sex var det måske større? Nu ved jeg ikke om det er stort for dig, at kysse.

4. Vil ikke sige du er tarvelig, i er ikke bedste veninder. Hvis i var det, så var det tarveligt. Men bare fordi det er hendes eks kæreste, betyder det jo ikke at hun har førsteretten.

5. Jeg har selv noget med en som bor på Sjælland – jeg bor i Jylland. Og det fungere okay, tror bare man skal finde “balancen” og gøre jeres “forhold” stærkere. Så nej, det er ikke dumt. I skal bare finde JERES måde at få det til at fungere på.

6. Det jeg svarede til nr 1.

7. Det er svært at svare på, når jeg ikke kender ham – eller selv var i situationen.
Men husk at hvis det begynder at føles helt forkert, så det måske bedre at droppe det.

Håber mit svar kunne hjælpe dig.
Knus en 14årig <3

  • 14årig pige, Pige, 14 år

Hej med dig👋🏻
Jeg syntes personligt at man altid skal gå efter personligheden. Det lyder lidt underligt at han begynder at rører ved dig, efter så kort tid?!

Jeg syntes at du skal prøve at tænke dig om. Så du selv kan se hvad du syntes er rigtigt. Men i sidste ende syntes jeg altid det er personligheden der tæller.

Håber du kunne bruge svaret

  • Rådgiver, Dreng, 14 år

Du skal følge dit hjerte ❤️❤️

  • Pige på 13, Pige, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat