Brev

Er jeg klar? (Ved det ikke selv)

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig.
Jeg tænker jeg vil forsøge at svare en og en på de spørgsmål du har skrevet.
1. Jeg synes du skal mærke efter, om hvem du føler mest for. Hvis det så er ham som flytter, så må i tage det derfra og finde ud af hvad i gør. Men mærk efter!

2. Jeg vil mene det er begge dele, men personligheden spiller den største rolle. Self spiller udseende også en stor rolle, for man skal jo også kunne tænde på personen. Det i hvert fald sådan jeg ser det, du behøves ikke vælge den lækreste af alle for at synes han er sød.

3. Jeg tænker det kommer med tiden, hvis du ikke føler det er endnu – så lad vær. Jeg tænker også at det “bare” er et kys, hvis det var sex var det måske større? Nu ved jeg ikke om det er stort for dig, at kysse.

4. Vil ikke sige du er tarvelig, i er ikke bedste veninder. Hvis i var det, så var det tarveligt. Men bare fordi det er hendes eks kæreste, betyder det jo ikke at hun har førsteretten.

5. Jeg har selv noget med en som bor på Sjælland – jeg bor i Jylland. Og det fungere okay, tror bare man skal finde “balancen” og gøre jeres “forhold” stærkere. Så nej, det er ikke dumt. I skal bare finde JERES måde at få det til at fungere på.

6. Det jeg svarede til nr 1.

7. Det er svært at svare på, når jeg ikke kender ham – eller selv var i situationen.
Men husk at hvis det begynder at føles helt forkert, så det måske bedre at droppe det.

Håber mit svar kunne hjælpe dig.
Knus en 14årig <3

  • 14årig pige, Pige, 14 år

Hej med dig👋🏻
Jeg syntes personligt at man altid skal gå efter personligheden. Det lyder lidt underligt at han begynder at rører ved dig, efter så kort tid?!

Jeg syntes at du skal prøve at tænke dig om. Så du selv kan se hvad du syntes er rigtigt. Men i sidste ende syntes jeg altid det er personligheden der tæller.

Håber du kunne bruge svaret

  • Rådgiver, Dreng, 14 år

Du skal følge dit hjerte ❤️❤️

  • Pige på 13, Pige, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere
Chat
Chat