Brev

Er jeg klar?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa.
Jeg er helt enige med dine veninder. Glem. Ham. Specielt fordi han beder dig om seksuelle ting uden i er i et forhold.

I forhold til det med beskederne – De fleste samtaler foregår inde på snapchat, det gør det i hvert fald hos mig. Inde på snap hvis du går ind under hans profil og trykker på de tre lodrette prikker (samme sted som hvor du kan ændre navn og en masse andre ting) kan du bl.a. slå ignorer historie til og slå beskednotifikationer på lydløs. Ændre også hans navn til f.eks. glem ham?? Og prøv at lad vær med at åbne snaps fra ham. Jeg ved godt det ikke er det sødeste, men gør det. Ellers tjek hvad du inde på andre apps kan gøre før at se/høre mindre fra ham.

Det lød også til at i snart skulle være sammen. Eller så havde i?? Hvis du skal – ville jeg aflyse, men valget er op til dig. Jo mindre du er sammen med ham, jo lettere bliver det at komme over ham.

Håber jeg kunne hjælpe lidt??
Mvh – Keglen

  • Keglen, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat