Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg klar?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa.
Jeg er helt enige med dine veninder. Glem. Ham. Specielt fordi han beder dig om seksuelle ting uden i er i et forhold.

I forhold til det med beskederne – De fleste samtaler foregår inde på snapchat, det gør det i hvert fald hos mig. Inde på snap hvis du går ind under hans profil og trykker på de tre lodrette prikker (samme sted som hvor du kan ændre navn og en masse andre ting) kan du bl.a. slå ignorer historie til og slå beskednotifikationer på lydløs. Ændre også hans navn til f.eks. glem ham?? Og prøv at lad vær med at åbne snaps fra ham. Jeg ved godt det ikke er det sødeste, men gør det. Ellers tjek hvad du inde på andre apps kan gøre før at se/høre mindre fra ham.

Det lød også til at i snart skulle være sammen. Eller så havde i?? Hvis du skal – ville jeg aflyse, men valget er op til dig. Jo mindre du er sammen med ham, jo lettere bliver det at komme over ham.

Håber jeg kunne hjælpe lidt??
Mvh – Keglen

  • Keglen, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat