Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg klar

Jeg er en dreng på 12,

og jeg har været vild med en pige i et halvt år,

jeg ved ikke om jeg er klar til at spørge.

Jeg ved nemlig ikke hvordan det er at have en kæreste,

det her er nemlig første gang jeg er vild med en pige.

Så hvad skal jeg gøre?

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hey jeg er en pige på 12 år og jeg var også rigtig bange for at fortælle mit crush at jeg kunne lide ham for det var også første gang for mig. Jeg tog endelig bare mod til mig og skrav til ham. Jeg var virkelig bange for hvad nu hvis at han ikke kunne lide mig og at han ville sige det til hele min klasse. Han skrav til mig og han sagde at han ikke var vild med mig og jeg blev virkelig ked af det. Men han sagde det ikke til nogen og han sagde at han ikke kunne lide mig på en virkelig pæn måde. Så jeg ville bare sige at du skal springe ud i det og sige det til hende for det værste der kan ske er at få et nej og hvis man for et nej er det helt okay at blive trist. Håber at det kunne hjælpe. Og hvis du gør det så held og lykke og jeg tror på at det hele nok skal gå. 🙂

  • unknown, Pige, 12 år

Jeg tror på dig ven. Jeg synes at du bare skal gå op til hende, eller skrive til hende nu hvor det jo er Corona tider, og så fortælle hende hvordan du har det med hende. Du skal bare huske at hvis hun siger nej, så skal det hele nok gå, og at der altid vil være piger der venter på dig.

  • HubbaBubba, Ske, 22 år

Du skal bare snakke med hende. Og hvis hun så viser tegn på at hun også kan lide dig, så bare tag chancen og så spørge hende og hun ikke vil hænge ud. Bare virk åben over for hende. Det er helt klart det vigtigste. I forhold til det med at have en kæreste det er lige som du gerne vil have det der er ikke noget der er rigtigt eller forkert. Så længe det bare følges rigtigt. Men hør hende om hun vil hænge ud og bare snak med hende 😊

  • Anonym, Dreng, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat