Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg ikke kæreste martriale?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Til at starte med kan det godt være svært at komme i snak med nogen, så det er okay at tage det stille og roligt.

Hvis du ikke har kendt dem så længe er det svært at bryde isen og bare helt casually begynde at snakke med dem, men det hjælper helt klart, hvis man er to!
Så tag en veninde i hånden og spørg om de ikke har lyst til at lave et eller andet, f.eks. spille kort. Det er altid en god undskyldning for at snakke med nogen.

Du kan også spørge, om du ikke lige kan tage et billede af deres papir til en opgave for eksempel fordi du har “mistet” dit papir.
Altså kort sagt er det nemmest, hvis du har en god grund til at snakke med dem, så er du ikke på helt bar bund.

Jeg håber du falder i snak med nogle søde drenge!

  • Mashed potato, Pige, 13 år

Der er ikke noget i vejen med at havde drenge venner, du skriver at du styrede drengene på din gamle skole, måske er det det der er problemet. Både drenge og piger bryder sig ikke særligt meget om kontrol og korte tøjler. Måske skal du håndtere dem på en anderledes måde, det har i hvert fald ikke noget at gøre med at du ikke er kæreste materiale

  • Ok, tomboy, Pige, 14 år

Bare vent fyrene kommer en dag, efter min erfaring snakker dreng og piger ik så meget sammen i klasserne. på grund af deres udvirkling så tag det stille roligt du skøn som du er det og du har en dejlig personlighed

– F*CKBOY

  • F*CKBOY, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat