Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg god nok?

Jeg skriver med en vidunderlig dreng men jeg føler ik at jeg er god nok til ham, han er 15 og jeg er 14.

 

Han bor lidt væk og vi har ik mødt hinanden endnu,men han skriver at jeg gør ham lykkelig og han elsker mig mere end noget andet.

Jeg har bare ik det største selvværd.

 

Hvordan ved jeg at jeg er god nok til ham ??

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej! Jeg vil sige til dig at jeg syntes du skal passe på dig selv! Det kan være farligt at kontakte folk via nettet, folk kan meget let udgive sig for at være nogen de ikke er, men så længe at du er forsigtig er jeg sikker på at det nok skal gå. Da jeg var i din alder (jeg er 17 nu), skrev jeg også med fyre jeg havde mødt på nettet. Det er let at få en anden person til at føle sig special med ord, og især når det er nogen man ikke kender i virkeligheden. Jeg havde selv dårlig selvtillid, og havde meget svært ved at stole på når folk fortalte mig at jeg var sød og sjov. Men jeg har lært en hel del af mine oplevelser gennem tiden. Jeg har lært at man ikke skal lade sig narre af folk på nettet, og at man ikke skal være alt for godtroende når en person “man egentlig ikke kender”, fortæller en hvor skøn og dejlig man er. Mit råd til dig er at jeg syntes, at selvom det virker meget skræmende, så ville jeg spørger ham, om ikke han har lyst til at i prøver at snakke i sammen, evt. på skype. En anden gang er det en rigtig god idé at møde personen inden der kommer for mange følelser indblandet, fordi når det forgår over tekst, kan det være rigtig svært at skældne mellem hvad der egentlig er virkelighed. For at komme tilbage til pointen, så skal du ikke være i tvivl om du er god nok. Det er jeg sikker på at du er. Om ham fyren så er den rigtige eller ej det må tiden vise, men du må ikke lade dig knække på grund af det. Du er en ung pige, og der kommer til at være mange fyre i dit liv, men du må endelig ikke være for ivrig, det kommer når det kommer. Jeg håber at du får snakket med fyren, og at han er lige så sød som når i skriver sammen. Men husk nu på, hvis ikke så op med hoved, og prøv igen en anden gang.

  • Anonymous, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat