Brev

Er jeg god nok til midt crush?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej ven. Det lyder som en svær situation. Jeg kender godt det ikke at føle sig god nok, især over for en man kan lide. Men du kan være helt sikker på at du er god nok! Det lyder også som om hun godt kan lide dig som person.
Du kan evt give hende et kompliment og se hvordan hun reagerer. F.eks. at du godt kan lide hendes tøj eller hår.
Personligt ville jeg elske at få af vide af en hvis han godt kan lide mig, uanset om jeg havde det på samme måde. Jeg tænker man sagtens kan være venner alligevel.
Held og lykke, og husk du er god nok! 🙂

  • Milla, Pige, 18 år

Hej

Mit råd ville være at du enten kan snakke med hende eller vente lidt indtil du ser om i måske flirter lidt eller bare har det mega godt sammen
Håber det kan hjælpe

  • Anonym, Pige, 15 år

Prøv at snakke med hende sådan som venner og så kan du også begynde at skrive med hende og snappe med hende og så hen af vejen prøve at udtrykke dig og fortælle hvordan du har det med hende

  • Dreng, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat