Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg gammel nok til en kæreste?

Hej, jeg er en pige på 11 bliver snart 12

og fordi jeg snart bliver 12 ville jeg egne vide hvornår synes i at man er gammel nok til en kæreste?

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Helt enig med de andre kommentarer. Hvis du tror, at du måske har et crush på en eller anden, så spring bare ud i det. Det er spændende, og kan være en virkelig god oplevelse. Men det er også vigtigt at vide, at du ikke behøver at få en kæreste eller blive forelsket i nogen, bare fordi du begynder at komme i puberteten. Det er ikke engang alle mennesker, der overhovedet bliver forelskede. Så uanset hvad du føler eller ikke føler med hensyn til romantik, er det helt normalt❤️
Personligt ville jeg ønske, at jeg havde været bedre til bare at springe ud i ting uden at overtænke. Da jeg var på din alder, vidste jeg ikke, at jeg var til piger, fordi jeg ikke kendte noget til homoseksualitet, så det gik ikke op for mig, at det var en mulighed. Men nu ser jeg tydeligt, at jeg havde et stort crush på en pige jeg kendte, da jeg var 12. Jeg ville ønske, at jeg havde haft mulighed for at udforske de følelser lidt dybere, og se om vi måske kunne være blevet kærester eller noget. Det er især trist, fordi jeg ville havde udforsket det med en dreng (hvis jeg bare kunne lide en dreng platonisk, overbeviste jeg mig selv om, at det måtte være et crush, eftersom jeg jo “burde” kunne lide drenge på den måde), og det gør mig trist, at min seksuelle orientering gjorde, at jeg ikke udforskede mine følelser i en yngre alder. Det kan være vildt vigtigt (og sjovt og spændende). Så hvis du føler noget – også hvis du ikke er helt sikker – ville jeg prøve at se, hvor det kunne føre hen. Men du skal selvfølgelig kun gøre, hvad du er komfortabel med❤️

  • Anonym, Pige, 16 år

Hvis du er vild med nogen så syntes jeg at det er det helt rigtige at gøre😉 Du er perfekt til at få din første rigtige kæreste og det et helt normalt at få en kæreste selvom man er lidt ung😘❤️ Håber mit svar kan hjælpe dig!😁 KH mig der elsker alle der hjælper hindanden

  • MigDerElskerAlleDisseBreveHerInde, Pige, 10 år

Syntes det er lidt tidligt men hvis du føler du er parat så gør det👍

  • Csgo, Dreng, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat