Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg forkert på den?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Forstår virkelig din situation. Har ikke selv en kæreste, men kan sagtens sætte mig ind i, hvordan det må være. Jeg ville 100% have de samme tanker som dig, for når han siger, at han ikke vil have noget at gøre med hende pigen, der talte dårligt om dig, og så har hende som bedsteven på Snap, kan det godt være træls. I et forhold er det vigtigt, at man kan snakke sammen om tingene, for det er nøglen til at forstå hinanden og skabe en form for tillid. Jeg synes, det er forkert af ham, at han så har hende som bedsteven på Snap, for selvom han måske ikke lægger så meget i det, ved han, at du synes, det er træls, og det bør han også have forståelse for, særligt når hun ikke har været specielt sød ved dig overhovedet.

I de andre situationer, hvor han siger, at du bare skal slappe af, kan måske have noget at gøre med, at piger og drenge tænker meget forskelligt, og så kan kommunikationen sommetider skabe misforståelser, hvor begge ender med at blive kede af det. Men det er stadig meget vigtigt at konfrontere hinanden med det, man føler, for ellers går man bare med en masse følelser indeni, der pludselig kan eksplodere. Så synes det er vildt godt, at du snakker med ham om det, der går sig på, du er slet ikke forkert på den! Måske er han bare ikke så god til at snakke om følelser, og der tror jeg, nøglen igen er, at du prøver at få ham til at åbne op og sige, at han er nødt til at kunne skabe en forståelse for det, du siger, når det går dig på med forskellige ting, og at det er vigtigt at kunne snakke sammen om tingene. For det er gennem snakke, man får en forståelse for hinanden og jo kan skabe en god kommunikation.

Objektivt set virker det, som om han kommer til at tage det alt for meget ind, når du fortæller ham om det, der går dig på. Som om han ser det som et angreb på ham selv, selvom din hensigt også er at finde en løsning sammen og kunne tale følelser, hvilket er vigtigt. Så istedet for at prøve at finde en forståelse for det, du siger, prøver han kun at forsvare sig. Jeg tror, det er der, misforståelserne måske kan komme.

Hvis det var mig, ville jeg overveje, om det er værd at arbejde på eller ej, for jeg synes ikke, det er okay, at han lyver for dig og ikke har nogen forståelse for dig, for det fortjener du at få. Husk at holde fast i dig selv. Du kan også snakke med nogen veninder/dine forældre om det, for de kender ham nok bedre personlighedsmæssigt, for det er selvfølgelig også sværere at vurdere, når jeg ikke kender ham. Håber, at du får det løst❤️😄

  • Carla14, Pige, 16 år

Det er ikke dig der er forkert. Det med at han lyver for dig osv… så virker han på det punkt ikke som en så god kæreste

  • Milla6, Pige, 16 år

Tag en lang og grundig snak med ham. Sig at i bliver nød til snakke om tingene og at han bliver nød til at lytte inden han siger noget, prøv at forklar hvordan du har det med tingene og at du faktisk har det rigtigt svært. Forklar ham hvorfor det er som det er og at han bliver nød til at forstå dig noget bedre.

Jeg synes personligt du skal overveje om du fortsat vil være sammen med ham, jeg kender hverken ham eller dig eller noget som helst om jeres fortid sammen men det lyder lidt som om han ikke prioritere dig så højt som han burde. Me; tag en god snak med ham inden du beslutter dig, det lyder jo også som om han har det svært når SU siger nogle ting til ham ❤️

  • ❤️, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat