Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg forelsket i min veninde?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tænker det er fuldstændig normalt. Det eneste der er at gøre er at få snakket om tingene. Jeg følte selv jeg måske var forelsket i min veninde men jeg var ikke sikker. Så tog jeg et laaangt tilløb (jeg var bare så nervøs) og så sagde jeg det til hende. Heldigvis sagde hun at hun måske også var forelsket i mig men heller ikke var sikker. Vi fik så snakket om det og besluttede så at sove sammen. for at prøve det af. Det gik heldigvis godt og efter den nat fandt vi så ud af at vi VAR forelsket i hinanden. Så der er næsten ikke andet at gøre for dig end snakke med din veninde om det for måske føler hun alligevel det samme for dig. Og er hun en god veninde sker der ikke noget ved at spørge.

  • Happy girl, Pige, 14 år

Hej,
Jeg har det på samme måde som dig. Jeg ved at jeg kan lide hende, fordi det føles lige præcis som hvis det var en dreng jeg kunne lide, men jeg tog en snak med hende om det og hun tog det rigtig pænt. Hun synes bare at det var sejt at jeg sagde det til hende. Det tog mig ikke så lang tid om at sige det, fordi hun kunne godt mærke at der var noget galdt.

Jeg har ikke snakket med mine forældre om det, fordi jeg er bange for hvad de synes om det. Så det er mig og min venindes store hemmelighed.

Nå men jeg ved det er helt normalt at føle det sådan i denne alder jeg er ret sikker på at alle har prøvet at føle det sådan på et eller andet tidspunkt.

Jeg ville tage en snak med hende om det, fordi veninder siger alt og kan sagtens stole på hinanden.

Håber det hjalp og håber at du finder ud af om du kan lide hende eller ik.

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej,
Det kunne hjælpe at snakke med hende om det. Det er selfølgeligt svært bare at sige: “Jeg er forelsket i dig”, men det kunne være at hun måske føler det samme for dig.
Og hvis ikke så vil hun nok acceptere, at du kan lide hende.
Håber du finder ud af det❤️️
Mvh

  • ❤️️❤️️❤️️, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat