Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg forelsket

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

står faktisk i nærmest i den samme situation. bare med en pige. jeg gør det at jeg snakker meget med min ene veninde, som jeg rigtig godt kan stole på. så det kunne da være en god ide til dig at finde en tæt af dine venner du kan stole på og snakke med dem, om det med ham.

  • Anonym, Pige, 12 år

hej x hvis det var mig der stod i den situation vil jeg først mærke efter om det var vær at øde lægge jeres venskab ved at spørg ham for hvis du gjord det ville du måske miste ham som ven eller det vil være lidt akavet at møde ham hvis du sagde og han kun vil være venner.

  • pigen, Pige, 12 år

Hvis du kqn lide ham kan du godt være i tvivl det første stykke tid, men efter noget tid er du ikke i tvivl mere. Du vil blive ked af det hvis han giver andre piger opmærksomhed, hvis han ikke gør hvad han plejer osv osv.
jeg har prøvet det før, men jeg har også prøvet hvor jeg troede jeg var forelsket men senere gik det op for mig at det bare var mig der troede jeg kunne lide ham men i virkeligheden ikke kunne. Det er sket flere gange for mig, ved godt det lyder forvirrende

  • :/, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat