Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg forelsket?!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis jeg var dig vil jeg passe på at ikke lade dine følelser for ham drengen gå ud over en anden pige for følelser er jo ikke noget vi har kontrol over dsv.

Jeg syndes hvis du klar så måske tag det næste skridt videre og måske finde ud af om ham drengen os kunne være interesseret i dig os.. og hvis han nu ikke er det så skal du ikke tro der noget galt med dig! Kærlighed er en uendelig ting der vil komme en masse andre søde drenge ind på et tidspunkt og ja en dag forsvinder følelsen af forelskelse for ham drengen;)

  • Kærlighedsekspert, Non-binær, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat