Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg forelsket?!

Ok så der er den her dreng min klasse. Og han er så freaking sød!!!!!

Hver gang jeg er sammen med ham får jeg sommerfugle i maven og mine hænder begynder at ryste.

Jeg kan ikke lide det men jeg kan alligevel godt lide det.

Og jeg ved at der er en anden pige i min klasse der også godt kan lide ham og jeg HADER hende for det.

hvad skal jeg gøre? Går det væk igen? Bliver det være?… hjælp…

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Det lyder som om at du er forelsket❤️ Jeg har også stået i samme situtation så jeg kan godt forstå dig. Og det kan gå begge veje. Altså enten kan du blive mere forelsket i ham, eller du kan begynde at lide ham mindre…

Da jeg var forelsket begyndte jeg at tænke på “hvorfor kan jeg lide ham?” Og så kom jeg frem til at det næsten kun var på grund af hans udseende.
Og så stoppede jeg med at være forelsket.

  • Anonym, Pige, 12 år

Drenge er mærkelige nogle gange og fortår ikke piger men det er helt sikkert at hvis i taler godt sammen så syntes jeg du skal prøve at sige til ham hvad du føler MEN hvis du er for genert til det så prøv at begynd at drille ham lidt hvis han bliver sur så ved jeg ikke hvad du skal gøre men hvis han begynder at grine og driller dig lidt så har i det godt sammen også ved du at du bare kan sige til ham at du er vild med ham eller måske spåntant bare giv ham et kys ☺️ håber det vil hjælpe

  • Just a random person, Dreng, 17 år

Hvis jeg var dig vil jeg passe på at ikke lade dine følelser for ham drengen gå ud over en anden pige for følelser er jo ikke noget vi har kontrol over dsv.

Jeg syndes hvis du klar så måske tag det næste skridt videre og måske finde ud af om ham drengen os kunne være interesseret i dig os.. og hvis han nu ikke er det så skal du ikke tro der noget galt med dig! Kærlighed er en uendelig ting der vil komme en masse andre søde drenge ind på et tidspunkt og ja en dag forsvinder følelsen af forelskelse for ham drengen;)

  • Kærlighedsekspert, Non-binær, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat