Brev

Er jeg forelsket?!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det lyder som om at du er forelsket❤️ Jeg har også stået i samme situtation så jeg kan godt forstå dig. Og det kan gå begge veje. Altså enten kan du blive mere forelsket i ham, eller du kan begynde at lide ham mindre…

Da jeg var forelsket begyndte jeg at tænke på “hvorfor kan jeg lide ham?” Og så kom jeg frem til at det næsten kun var på grund af hans udseende.
Og så stoppede jeg med at være forelsket.

  • Anonym, Pige, 12 år

Drenge er mærkelige nogle gange og fortår ikke piger men det er helt sikkert at hvis i taler godt sammen så syntes jeg du skal prøve at sige til ham hvad du føler MEN hvis du er for genert til det så prøv at begynd at drille ham lidt hvis han bliver sur så ved jeg ikke hvad du skal gøre men hvis han begynder at grine og driller dig lidt så har i det godt sammen også ved du at du bare kan sige til ham at du er vild med ham eller måske spåntant bare giv ham et kys ☺️ håber det vil hjælpe

  • Just a random person, Dreng, 17 år

Hvis jeg var dig vil jeg passe på at ikke lade dine følelser for ham drengen gå ud over en anden pige for følelser er jo ikke noget vi har kontrol over dsv.

Jeg syndes hvis du klar så måske tag det næste skridt videre og måske finde ud af om ham drengen os kunne være interesseret i dig os.. og hvis han nu ikke er det så skal du ikke tro der noget galt med dig! Kærlighed er en uendelig ting der vil komme en masse andre søde drenge ind på et tidspunkt og ja en dag forsvinder følelsen af forelskelse for ham drengen;)

  • Kærlighedsekspert, Non-binær, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere
Chat
Chat