Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg forelsket?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Der er ingen regler for hvordan man har det når man er forelsket, så man behøver altså slet ikke at have svedige håndflader for at være forelsket. Det er svært at sige hvad du føler, men som du beskriver det, så lyder det til at du er rigtig glad for ham. Du kan eventuelt fortælle ham hvordan du har det, og så kan i sammen snakke om i forsøge at være kærester.

  • Anonym, Pige, 15 år

Man behøver ikke at have svedige håndflader for at være forelsket. Bare du følger hjertet og at du synes det føles rigtigt så er alt fint 🙂 nogengange kan man også komme i tvivl, hvilket man selvfølgelig skal lytte til, men det kan også bare være fordi det er din første kæreste <3
Held og Lykke ❤️❤️❤️
Husk at du er god nok som du er. Også som kæreste 😉

  • UwU, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat