Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg forelsket?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13 jeg er ikke så god til kærlighed men prøver når der alligevel ikke er andre.
Okay så du siger at du ryster og har ondt i maven på en dårlig måde? Har han gjort dig noget i fortiden? Har han gjort dine veninder noget? Hvordan er hans opførsel? tænk over hvad det er der påvirker dig så meget. En ting mere er at du måske har følelser for en anden end ham, ellers så kunne det også være nervøsitet. Jeg håber at du kunne bruge mit svar.(-:😊
Vh

  • Anonym, Pige, 11 år

hej jeg synes det lyder lidt mærkeligt det med en dårlig følelse, vil helt klart sige at du skal tænke dig godt om hvad du vil med ham fordi min mening er at jeg ikke synes at du skal begynde noget med ham når du har det sådan fordi det er på ingen måder den rigtige følelse, normalt så skal du have sådan en dejlig følelse hvor du smiler over ham og hans beskeder og føler du kan være dig selv og får sommerfugle i maven over ham.
men ja det er bare mit råd men husk altid og lyt til dig selv og dine behov og følelser 🙂

  • jordbær, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat