Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg forelsket?

Hej, jeg er en pige på 12.

Der er en dreng, der godt kan lide mig.

Jeg tror også jeg kan lide ham, jeg kan ikke finde ud af det.

Alså jeg drømmer om ham, og jeg tænker også på ham tit.

Men jeg ved ikke om det er fordi jeg er forelsket.

Er der nogle der har haft det sådan føre?

Og nogle der har en måde man kan finde ud af det på?

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

mærk efter. hvis du skriver her ind så tror jeg at du har et crush på den anden dreng. og du skriver jo også at det er det du mest har lyst til. mvh

  • pølsepip, Pige, 11 år

Halløj
Hvis du er 12 og tænker på en dreng SÅ meget, kan det meget vel være en forelskelse, men man kan helt sikkert mærke det, hvis man bliver glad, bare ved tanken om ham. Dog ville jeg selv sige der er forskel på en forelskelse og et crush.
Et crush er en person man er interreseret i og som man egentlig synes er meget sød. Man vil meget gerne lære personen at kende, og det kan være man endda bliver kærester.
En forelskelse er lidt større end det. Jeg er 17 og er ret sikker på jeg ikke har været forelsket i nogen, fordi jeg ikke har haft en kæreste endnu. Men en forelskelse er ligesom, når man føler personen forstår én ind og ud, og man kan slet ikke forstille sig et liv uden vedkommende.
Det kan meget vel være at du enten har et crush på drengen, og så ville jeg synes, at du ikke burde give det så meget eftertanke, udover at du selfølgelig kunne gøre noget ved det, som at spørger ham, om han vil lave noget en dag efter skole. Men det kan også være du er forelsket og så handler det om at I har et godt forhold og at du så stensikkert er faldet pladask!
Håber det hjalp lidt på, at finde ud af, om du kan lide ham eller ej
Kh Sumsum

  • Sumsum, Pige, 17 år

Hej har selv haft mange drømme om en pige som jeg nærmest ik havde kontakt til hende, og det føles bare som om hun ik var der, men efter en drøm jeg fik som hun var med i, begyndte jeg at få følelser får hende. Og syntes bare du skal mærke efter om du har følelser for ham…
Håber det hjalp.

  • :3 Dreng på 12, Dreng, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat