Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

er jeg forelsket?

hej

jeg er en pige på 10

og vi har lige fået sommerferie.

I dag fik vi lov til af bestemme hvad der skulle ske

så jeg spillede med nogle venner

og nu hvor jeg er kommet hjem

kan jeg mærke efter at have spillet med ham og spiller med ham så er der en lidt sjov følelse i kroppen.

Jeg kan ikke beskrive den men den er sjov

KH pigen der faktisk savner en dreng

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

Hej Det kan godt være meeeeeeeen det er ikke sikkert en måde du KAN finde ud af det på er ved at sætte strejer hver dag hvor du savner ham hvis at det vare hele sommerferien (du skal være ærlig) så er du nok forelsket men start med at blive venner kh mig

  • Anonym, Pige, 11 år

Det kan da godt være:)

  • Dreng, Dreng, 23 år

Du kan tage al verden test på vi unge osv. Og spørger dine venner om de tror det men den eneste måde du kan finde ud af det på er at lade det ligge og se om det kommer helt ind i kroppen. Hvis du kan mærke det i maven er du nok forelsket men det skal ALDRIG bare gå og bilde dig selv ind at du er forelsket. Hvis det er den rigtige skal det nok komme. Bare nyd at dine tanker ikke er fyldt med en dreng. Og hvis du bliver forelsket eller er så nyd at du nok tit går rundt med et lidt fjovet smil og flyver på en lyserød sky. Og hvis du ikke er sikker når du ser ham så er du nok ikke forelsket…….endnu…. Men du skal ikke stresse over det for det kommer hvis det er det rigtige.

Kh pige som kan forstår dine tanker og som har prøvet at være alt for i tvivl. Men det er bedre at bilde sig selv ind at man ikke er forelsket for på et eller andet tidspunkt kan du ikke lyve over for dine følelser. Men hvis du bilder dig selv ind at du er forelsket men faktisk ikke var så føler man at man har spildt sin tid. Prøv at lade vær med at tænke over det.

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat